• Home
  • Nieuws
  • Agenda
  • Links
  • Forum
  • Contact

Stichting Kidpower

 

Stichting Kidpower

Naast de krav maga school runnen Evi en ik ook een stichting. Stichting Kidpower-Teenpower-Fullpower, in het kort Kidpower, is in het leven geroepen om kinderen weerbaarder te maken tegen verschillende vormen van misbruik.

Door kindermishandeling,  seksueel misbruik en pestgedrag worden kinderen vaak voor hun leven getekend.

Door middel van particuliere workshops aan kinderen met hun ouders en cursussen op scholen en andere instellingen proberen we kinderen op jonge leeftijd al te leren hoe ze kunnen voorkomen om slachtoffer te worden.  Dit doen we uiteraard op een leuke en kindvriendelijke manier .  

In de workshops leren kinderen een goede  krachtige/ zelfverzekerde  lichaamshouding aan te houden, alert te zijn op hun omgeving. beleefd en assertief hun grenzen te bewaken en aan te geven, om te gaan met ongewenste aanrakingen, om te gaan met pestgedrag,  zelfverdediging in de vorm van losmaaktechnieken en veel meer.

 Stichting Kidpower is onderdeel van Kidpower-Teenpower-Fullpower international.

 Omdat we geen winstoogmerk hebben, kunnen we niet zonder financiële steun.  Je kunt ons op verschillende manieren steunen:

1) donatie op rekeningnummer:  470623195 tnv Stichting Kidpower in Tilburg

2) Via deze link meespelen met de sponsorloterij.  Je kunt dus rijk worden door Kidpower te steunen.

3) Andere mensen mee laten doen aan de sponsorloterij via deze link: http://www.sponsorloterij.nl/Meespelen.htm?beni=300648

Als we 100  mensen lid maken kunnen we al  een speciaal beschermend pak kopen en naar de VS gaan voor bijscholingen.  Ieder verkocht lot telt dus hard mee.

4) Uiteraard kun je ook helpen met het organiseren van workshops door heel Nederland.                      Vanaf circa 10 kinderen met hun ouders kunnen we een workshop geven.

5) je kunt ons helpen om Kidpower bekender te maken door een link naar www.kidpower.nl te plaatsen op je website of als tip op hyves etc.

6) Je kunt al je hyves vrienden uitnodigen voor Kidpower.hyves.nl  

We stoppen veel vrije tijd, energie en geld in onze stichting omdat wij geloven dat we op deze manier kinderen kunnen behoeden voor traumatische ervaringen. Het zou geweldig zijn als we met jouw steun onze werkzaamheden voort kunnen zetten en ook uit kunnen breiden.

Voor meer informatie , zie de website van Kidpower Nederland.  Hartelijk dank voor je hulp !!!